Handelsbetingelser

BTRENDY
Brunø Tøj ApS
CVR-nr: 28693249
Jernbanegade 7, 9352 Dybvad
info@btrendy.dk
+45 24 89 13 88

1. Betaling

BTRENDY modtager betaling med VISA-Dankort, alle VISA betalingskort, alle Mastercard betalingskort, MobilePay og Anyday. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

BTRENDY bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Beløbs reservationer
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit eller konto indtil:

1 - Vi hæver beløbet ved afsendelse af din ordre. Eller.
2 - Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder (VISA & MASTERCARD).

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

- En reservation på et debetkort vil altid være 30 dage selvom betalingen annulleres
- Kun din bank kan ophæve reservationen
- For at ophæve reservationen skal du blot sende dokumentation om betalingen er annulleret til din Bank – så kan de fjerne reservationen

Desværre er systemet lavet så dårligt at selvom vi som webshop annullerer din betaling – så sletter Nets / Banken ikke din reservation på kortet, det er kun banken der kan bede Nets ophæve reservationen på kortet.

2. Levering

BTRENDY bestræber sig på, at afsende ordrer modtaget samme dag (såfremt ordren er indgået inden kl 14.00 på en hverdag). Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-3 hverdage. I særtilfælde vil du opleve levering indenfor 8 hverdage, dette gælder typisk flg. brands: Eterna, Wrangler, JBS & Sunwill.

Pakker i Danmark sendes med GLS. (Med/uden omdeling)

Vi tilbyder gratis levering i Danmark på alle ordrer over 499 DKK. For ordrer derunder er prisen for levering 39 DKK. Vi leverer til følgende lande, hvor andre forsendelsesgebyrer gælder. I øjeblikket er priserne således:

Færøerne: 350 DKK
Grønland m/skib: 450 DKK
Grønland luftpost: 600 DKK

3. Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale, afvigelser fra design og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hver sag afgøres altid individuelt.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Forkert håndtering indebærer for eksempel forkert opbevaring, der kan give skade, forkert benyttelse af produktet i forhold til den tilsigtede anvendelse m.v.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Såfremt du modtager et defekt produkt, skal du give os besked om dette hurtigst muligt.

4. Returnering af varer og returnering i forbindelse med reklamation

Det er nemt og hurtigt at returnere dine varer med disse 4 steps:

4.1. Udfyld den vedlagte returseddel du fik ved modtagelsen af din ordre.
4.2 Pak dine varer og returseddel forsvarligt. Sørg for produkterne er foldet pænt sammen som da du modtog dem.
4.3 Fastgør returlabelen til pakkens største flade, så den er synlig og letlæselig. (Bemærk at din returlabel er unik, og kun kan bruges én gang - kontakt os ved eventuelle problemer).
4.4 Aflever pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.

Bemærk: Du har ansvaret for at din returpakke pakkes forsvarligt, samt at den indleveres korrekt i en GLS pakkeshop og at du efterfølgende kan fremvise dokumentation for indlevering i form af kvittering og trackingnummer. Gratis retur gør sig kun gældende ved ordrer sendt til Danmark.

Du kan også selv stå for returneringen af varerne. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

5. Ombytning af en vare

Vi tilbyder ombytninger, hvis muligt. Returnér venligst produktet og udfyld vedlagte returseddel med den ønskede størrelse.

6. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Ved varer købt i november samt hele december måned tilbyder vi udvidet fortrydelsesret, idet du kan returnere din(e) vare(r) indtil 31. januar 2024.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@btrendy.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan også blot benytte den RETURSEDDEL som vi vedlægger din ordre, og i så fald behøver du ikke informere os yderligere. Vi vedlægger en gratis returlabel i din pakke. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

HUSK at vedlægge information om din ordre og skriv om du ønsker at bytte eller fortryde, så vi ved hvordan vi skal behandle din pakke når den ankommer.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi tilbyder gratis returnering. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

6.1. Udfyld den vedlagte returseddel du fik ved modtagelsen af din ordrer.
6.2 Pak dine varer og returseddel forsvarligt. Sørg for produkterne er foldet pænt sammen som da du modtog dem.
6.3 Fastgør returlabelen til pakkens største flade, så den er synlig og letlæselig. (Bemærk at din returlabel er unik, og kun kan bruges én gang - kontakt os ved eventuelle problemer).
6.4 Aflever pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.

Du har også mulighed for at returnere varen og fortryde købet ved at møde op i en af vores butikker. Husk at medbringe en udskrift af din ordre eller den faktura, der er vedlagt din ordre.

7. Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk: Har du betalt fragt på din ordre, refunderes denne ikke. Retur fragten betaler BTRENDY.

8. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, gør det samme sig gældende, som ved køb i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale forsendelses-emballage (pose med genluk eller kasse med genluk). Hvis dit/dine produkt(er) har særskilt original emballage og denne mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Der er ikke fortrydelsesret på: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

9. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at returneringen er ankommet hos os.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den i en af vores fysiske butikker. Se mere om åbningstider og placering af disse butikker her

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk: Har du betalt fragt på din ordre, refunderes denne ikke. Retur fragten betaler BTRENDY.

10. Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Info@btrendy.dk

Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - her

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

11. Persondatapolitik

Ved at benytte btrendy.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores datapolitik, som fremgår her
Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

12. Rabatkoder

Bemærk: at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort. Rabatkoder kan ikke kombineres med andre koder, rabatter eller kampagner, medmindre andet er opgivet.

13. Personoplysninger

BTRENDY har brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

14. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

For at kunne videreudvikle og forbedre btrendy.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
Personoplysningerne registreres hos Brunø Tøj ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Brunø Tøj ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@btrendy.dk

15. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

16. Standardfortrydelsesformular

Du kan hente vores standardfortrydelsesformular. Tryk her for at downloade standardfortrydelsesformularen.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.05.2023

17. Gavekort

17.1 Det er muligt at købe gavekort på Hjemmesiden. Ved køb af gavekort accepterer du samtidig Handelsbetingelserne. Gavekort kan købes og benyttes til varekøb online på Hjemmesiden såvel som i vores fysiske butikker.

17.2 Betaling af gavekort kan kun ske via betalingsmidlerne nævnt i punkt 1, ovenfor. Gavekortet udstedes af Brunø Tøj ApS.

17.3 Gavekortet kan bruges til at betale hele eller en del af din samlede ordre. Hvis gavekortets værdi ikke dækker det samlede beløb på den ønskede ordre, kan differencen på ordren betales ved anvendelse af de øvrige accepterede betalingsmetoder, som fremgår ovenfor under punkt. 1.

17.4 Gavekortet sendes elektronisk og kan anvendes straks efter udstedelsestidspunktet.

17.5 Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Ved køb af gavekort er du underlagt og har samme adgang til fortrydelsesretten som angivet ovenfor under pkt. 6. Når gyldighedsperioden er udløbet, kan gavekortet ikke benyttes til varekøb, men det kan dog indløses uden gebyr fra datoen for udløb og nul-tolv (0-12) måneder frem. Gavekort ældre end 4 år fra købsdatoen kan ikke benyttes, genaktiveres eller indløses til kontanter.

17.6 Vi påtager os intet ansvar for udstedte gavekort, idet du som kunde selv bærer ansvaret for gavekortet og dermed risikoen for gavekortets bortkomst, tyveri, misbrug eller lignende.

17.7 Brunø Tøj ApS forbeholder sig retten til løbende og uden varsel at foretage ændringer i vilkårene for gavekort. De til enhver tid gældende betingelser og vilkår er at finde på Hjemmesiden.

17.8 Såfremt du har spørgsmål vedrørende dit gavekort, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på følgende e-mail: info@btrendy.dk

Indkøbskurv
Eterna størrelsesguide
Størrelse Brystmål Livvidde
S (37/38) 102 92
M (39/40) 110 98
L (41/42) 116 104
XL (43/44) 124 112
2XL (45/46) 134 122
Størrelse Brystmål Livvidde
S (37/38) 110 102
M (39/40) 116 106
L (41/42) 122 114
XL (43/44) 132 122
2XL (45/46) 138 130
3XL (47/48) 146 138
Størrelse Brystmål Livvidde
S (37/38) 112 108
M (39/40) 120 114
L (41/42) 128 124
XL (43/44) 134 134
2XL (45/46) 148 148
3XL (47/48) 154 154
4XL (49/50) 160 160
5XL (52) 168 168
6XL (54) 176 176
Slim fit
Den mest figursyede model som typisk passer til slankere kroppe.

Modern fit
Vores mest populære pasform. Figursyet model som passer til almindelig kropsform.

Comfort fit
Til levemanden. Knap så figursyet som vores øvrige pasforme.

Er du i tvivl om dit valg i forholdet til størrelse, så er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, med at finde den rigtige størrelse.

Telefon: (+45) 24 89 13 88
Mail: info@btrendy.dk

Kundeservice åbningstider:
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør: Lukket
Søn/helligdage: Lukket

T-shirt Størrelseguide
1. Brystmål
2. Front længde

Alle mål er i cm
Størrelse Brystmål Længde
S 50 70
M 53 72
L 56 74
XL 59 76
XXL 62 78
3XL 65 80
4XL 68 82
5XL 71 84

Størrelsesguide - Power polo

Størrelse XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
Brystvidde i cm 88 94 100 106 112 118 124 130 136
Hoftevidde i cm 89 95 101 107 113 119 125 131 137

Størrelsesguide | Sunwill bukser

Bukser

Benlængde: 79-81 cm

Størrelse 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Livvidde i cm 82 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130

Benlængde: 83 cm

Størrelse 47 49 51 53 55 57 59 61 63 65
Livvidde i cm 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122

Benlængde: 84 - 86 cm

Størrelse 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 72 74 76 78 80
Livvidde i cm 78 82 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130 134 138 142 146 150

Benlængde: 91 cm

Størrelse 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130
Livvidde i cm 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120

Jeans

Jeans størrelser

Størrelse 30" 31" 32" 33" 34" 35" 36" 38" 40" 42" 44" 46" 48" 50" 52" 54" 56" 58"
Livvidde i cm 80 82.5 85 87.5 90 92.5 95 100 105 110 115 120 125 130 135 140 145 150
Hoftevidde i cm 95 97 99 102 104 106 109 113 118 122 127 131 136 140 144 149 153 158

Længde

Størrelse 30" 32" 34" 36"
Længde i cm 77 82 87 91