Persondata- og cookiepolitik

For at sikre en tryg købsoplevelse hos BTRENDY kan du her finde information om hvordan vi indsamler data, hvordan disse benyttes samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender btrendy's købsvilkår, godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt for at sikre gennemskuelighed.

1. Vi er dataansvarlige - Hvordan kan du kontakte os?

Brunø Tøj ApS
CVR-nr: 28693249
Jernbanegade 7, 9352 Dybvad
info@btrendy.dk
+45 24 89 13 88

Ved at benytte btrendy.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

2. Formålet og retsgrundlaget for behandlingen af dine persondata

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. BTRENDY har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

3. Kategorier af personoplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig: Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. Modtagere eller kategori af modtagere

Det er kun virksomheden, der anvender personoplysninger, som vi har om vores kunder. BRUNØ TØJ ApS har retningslinjer for hvem der har adgang til disse. Udelukkende webshop ansvarlige og vores pakke ansvarlige. Derudover kan ansvarlige for kundeservice tilgå informationer med henblik på at hjælpe kunder med spørgsmål om levering, produkter mv.

6. Retten til at trække samtykke tilbage

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på info@btrendy.dk

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt. Du kan altid få tilrettet ukorrekte oplysninger.

7. Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

7.1. Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.

7.2. Ret til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.

7.3. Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

7.4. Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

7.5. Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

7.6. Ret til at transmittere
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

8. Klage til datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

9. Klage til datatilsynet

Personoplysninger afgivet ved Brunø Tøj ApS videregives kun til:
- virksomhedens interne afdelinger
- udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
- forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre btrendy.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
Personoplysningerne registreres hos Brunø Tøj ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Brunø Tøj ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@btrendy.dk.

10. Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:
- Servicere dine online handler på vores online forretning (Sende dine varer mv.)
- Registrere samt vedligeholde din profil
- Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online.
- Sende dine varer/din ordre ud til dig
- Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning

11. Adgang til dine oplysninger

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på info@btrendy.dk. Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.

Indkøbskurv

Størrelsesguide | Sunwill bukser

Bukser

Benlængde: 79-81 cm

Størrelse 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Livvidde i cm 82 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130

Benlængde: 83 cm

Størrelse 47 49 51 53 55 57 59 61 63 65
Livvidde i cm 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122

Benlængde: 84 - 86 cm

Størrelse 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 72 74 76 78 80
Livvidde i cm 78 82 86 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130 134 138 142 146 150

Benlængde: 91 cm

Størrelse 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130
Livvidde i cm 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120

Jeans

Jeans størrelser

Størrelse 30" 31" 32" 33" 34" 35" 36" 38" 40" 42" 44" 46" 48" 50" 52" 54" 56" 58"
Livvidde i cm 80 82.5 85 87.5 90 92.5 95 100 105 110 115 120 125 130 135 140 145 150
Hoftevidde i cm 95 97 99 102 104 106 109 113 118 122 127 131 136 140 144 149 153 158

Længde

Størrelse 30" 32" 34" 36"
Længde i cm 77 82 87 91