JBS Home

Vi byder velkommen til vores udvalg af nattøj & morgenkåber fra JBS’s anerkendte home-serie. Her finder du alt, hvad den moderne mand behøver for en god nats søvn og afslappende morgener. Her finder du behagelige pyjamaser og luksuriøse morgenkåber, designet med øje for kvalitet og komfort.
300 DKK 400 DKK

Hvorfor skal du købe nattøj fra JBS?

At træffe valget om at bære JBS nattøj er at omfavne en livsstil, der sætter velvære og luksus i højsædet. Kollektionen fra JBS er omhyggeligt designet til at give dig ultimativ komfort og ro i sindet. Materialerne er udvalgt for deres utrolige blødhed og evne til at lade huden ånde, hvilket sikrer, at du kan slå benene op efter en lang dag med den ultimative komfort du fortjener.

JBS Pyjamas - til når du slår benene op efter en lang dag.

Vores pyjamassortiment spænder vidt og omfavner forskellige stilarter og materialer for at matche dine præferencer. Uanset om du drømmer om et fuldt sæt nattøj eller bare er par lækre natbukser, så har vi det hos Btrendy.

JBS morgenkåber - til når du skal starte kaffemaskinen om morgenen.

Elegance og komfort mødes i JBS’s morgenkåber. Oplev luksusens touch, når du indhylles i vores bløde og komfortable morgenkåber, designet til at gøre dine morgener og dovne dage ekstra specielle. De fungerer perfekt som et ekstra lag varme på kølige morgener eller som dit go-to valg for dovne søndage.
Indkøbskurv